söndag 29 maj 2011

Nu så.

Har länge funderat hit och dit för jag gillar verkligen bloggen på hemsidan men vi har haft den nu i så många år och den innehåller så mycket bilder så för att klara ut lite mer utrymme på hemsidan blir det nu trots allt en blogg lite vid sidan av.

Men vad skulle den heta...vad skulle den heta..hmmmmm, händer så mycket mer än vad som händer på kenneln numera eftersom vi inte heller föder upp längre så...men den kommer förståss fortfarande att handla om allt runt Skepptunaligan och deras kända och okända vänner.

Stefan fixade tidigare i veckan åt småfåglarna ute. Luckan är en fena på att jaga dom och självklart behöver de ha mat, året runt, kanske speciellt den här tiden när alla små barn ska födas..hittade en död som var så mager, så mager...så det var riktigt läskigt..


Men här har vi en liten en som helt klart verkar väldigt väldigt nöjd, och tom tog sig en liten tupplur mitt i matbutiken.
Efter det här äventyret i trädgården drabbades Stefan av diskbrock, inte kunna gå, inte kunna ligga, bara sitta men med en galen värk...nu hoppas vi att morfinet så småningom gör sitt.....

1 kommentar:

  1. Trevligt med en ny blogg att följa. Skepptunaligan! Det låter som om det kan hända lite av varje hos den...Gillar den lilla undertexten. Detta rymmer på något sätt även de små vardagliga händelserna i livet som många gånger är de mest intressanta.:)/Margaretha

    SvaraRadera