måndag 23 april 2012

Måndagkväll

Vad är det på TV en måndagkväll, antagligen ungefär samma storys som alla kvällar, nån blir mördad eller troligen flera faktiskt, några blir antagligen misshandlade och kanske att nån blir uppäten eller så av någon utomjording  om inte Optimus Prime, som är min absoluta idol är där och räddar någon stackars människa.... sååå..

Vi har istället roat oss med en GOD middag! Tack Stefan! och en smarrig efterrätt varför inte, det är ju måndag..så Othello, kommer ni ihåg det gamla kluriga spelet, lite som luffarchack på nåt sätt och sen då..U tube förståss....

Uppvärmning med lite gamla godingar som Hair " I got Life! !  innan det blev några snyftare från Brittans got talant, heter det så, ni vet Susan Boyle och gänget...hur som, hamnar alltid i den " riktiga" musiken så småningom,nu då Hammerfall och sen blir det en djupdykning under rubriken Gothic Rock lite senare..I know the drill by now.. :)

Oj då! Vad har vi här då Wayne och Arnie!
Riktiga godingar. Trudys bäbisar som nu vill hitta varsin alldeles egen familj, det blev ju inte exlusivt för er som särskilt efterfrågat godbitarna men,men..här är dom och dom är små..kanske att dom blir i sheltie size eller....riktiga puppisar..också lilleman Anarkin behöver en egen familj..återkommer till honom..

Nu så..har vi kommit till Nightwish, vad tycker vi om dom?

Växthuset är inköpt och levererat också! Tomatfröna har kommit upp några centimeter liksom Astrarna, känns som att man för en gångs skull är lite på banan ..

Funderar allvarligt på att höra med kommunen om man får låna en kattfälla att ha i trädgården.
Tänker att grannarna kan få betala lösen för varje uthämtad katt, pengar att skänka till välgörande ändamål varför inte till ett katthem..fattar ni att vi har 9 katter i vår lilla backe som jagar fritt allt vad de kommer åt ALLVARLIGT! och gräver upp allt man försöker plantera i trädgården och ersätter det med kattskit! Tack alla grannar..!
Nu så mer Nightwish och Phantom of the Opera..hoppsan..  går vidare i u tube träsket...

Till sist bara..kan inte släppa lilla Rooney ur tankarna...fy fasen säger jag bara...många,många styrkekramar till alla inblandade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar