torsdag 20 december 2012

Det närmar sig


Julen står för dörren...får så många olika reaktioner där ute...flera som känner sig jagade, som om det händer något man vill fly ifrån men inte klarar av att göra det..
Vad är det som händer gott folk?
Vad är det som är så stort och märkvärdigt?
Stressreaktioner.. folk känner sig sjuka, ledsna, arga..stress heter det..stress trist..trist..
Ni är väl inte rädda för tomten eller just ja ,heter visst Tomten annars blir det ju fel..svenskan är ett lustigt språk.
Funderar på om jag ska kalla in honom min favorit Optimus Prime! Mänsklighetens räddare!

Fast då vill man ju att han ska vara så där fantastisk som i filmerna ...och musiken sen..och inte som en legogubbe :)

Här ser vi fram emot några lugna sköna dagar, så är det..måste köpa hem mer öl, annars är allt på banan, tur att jag inte skrev Banan och när jag tänker på det kanske en Tårta bara till oss med Hallon eller en Princess?? Princess säger husse  :) OK får blir det då eller så får vi varsin! Vilken julklapp :)
Vägen hem häromdagen ...OK..Stefan har ställt frågan om Julgran..Ok det väcker också frågan om en ny Julgransfot..hmmm ser hur shopinglistan för i morgon bara växer..oj,oj..Gran,Tårta, Julgransfot....just ja, Öl..hmmm..vad mer..som tur är, är alla barnens presenter fixade :)
Underbaraste bästa julklappen är ändå alla underbara människor, att ni finns därute, att ni strävar på och under året, alla plötsliga nygamla bekantskaper..så fantastiskt..

Och så musiken då " The Fight Will Be Your Own" Steve Jablonsky, underbar musik, men jag hoppas verkligen att det aldrig blir så..visst är vi i det här tillsammans..men visst är det våra val..
Vi som alltid brukar ha sommarhund har plötsligt blivit med vinterhund, underbaraste InKa eller Inka eller Inca... en helt super liten tjej ! ( observera särskrivningen) Lite försiktig i kanterna men oj ..det verkar snabbt gå över..simplare tjej får man leta efter...
I går var dagen D för en annan liten kille..efter ett litet morgonäventyr ...var dagen verkligen hans..just det inte Hans utan hans.. åhhh ..va skönt det kändes... :) ni vet alla som har hängt på :)
Året har varit fantastiskt och vi som är här, är alla kvar...
Älska det bara, och ta dagen som den är, inte som den kommer, utan som den är..man ska inte låta nu utmynna i ett stort nyss som Robban Broberg påpekade..
Och Ozzy sjunger" I'm sick and tired of being sick and tired " så alla vänner därute, ta ett andetag inför julen, må väl bara..det är det ENDA ni måste fundera över...
Resten går mest bara runt,runt i cirklar och någonstans måste Du göra det Du tror på.
Läst nåt av denna fantastiska mörkhyade författarinna? Ja hon är neger..jag lägger INGEN värdering i ordet som börjar på ..n..hon är en suverän författare..!
Fortsätter kvällen med Mando Diao, Infruset....rekommenderad av någon som sedan visade sig inte hade hört skivan själv.. helt OK..en super platta..och herr Kirschstång myser fortfarande och ser ut som att han stora karln älskar att pyssla..ja, jag vet..han har ett jobb att sköta..men snälla..undrar om tittarsiffrorna funkar ungefär som Ladies Night..och Grå är gråbergets sång sjunger Mando Diao som sjunger Frödings visor, en fantastisk människa helt säkert, mycket av sitt författarskap skapade han från psyket..så först underbara Gråbergets sång och sen då " mums,mums va gott"
från en era av stora svenska författare..
Var rädda om er därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar