måndag 26 september 2011

Hösten fortsätter

Hmmm..hittade den i dag provet..tänk vad mycket prov det finns överallt att testa på, i dag var det en kräm för " Torrhet bakom öronen"..ja ha..förstår att det kanske kan vara ett problem för någon..men sen har vi ju det, uttrycket.." Är du inte torr bakom öronen?"  Det är ungefär nu jag blir förvirrad..ska man vara torr bakom öronen eller ska man det inte..kanske är det bra att inte vara så himla torr bakom öronen..innebär det att man har lite av leklusten kvar...så skulle man ju egentligen vilja vara jätteblöt bakom öronen..gäller ju att komma ihåg att leka..gäller att komma ihåg att leka...får koncentrera mig på det resten av hösten..

På jobbet leker vi mest hela tiden..förra veckan hade vi friskvårdsdag, VIKTIGT SOM FAN!
Faktiskt obligatorisk närvaro..och det var prov då också..provade Nordic Walking,Power Yoga och så Zumba...när vi inte provade det här så kollade vi in maten, god mat på Bosön!
Åt väl alldeles för mycket antagligen,och paj också till efterrätt, men det är klart då hade vi ju provat alla dom där aktiviteterna.

Så kollade vi in en föredragshållare också som pratade om hjärnan, hur vi inte ska hitta på massa ursäkter, hur vi härmar varandra i ett globalt perspektiv..  intressant..om mimes..

 Hösten!
Kom att tänka på det, äpplen, också en fantastisk frukt..tidig, mellan och sen så att man kan njuta av den hela sommaren och vintern.
I lördags mötte vi som av en händelse den här skönheten..visst är de imponerande!


Vi hade varit och hälsat på den här killen som i mitt album nu heter Sixten och hans syskon, de söker alldeles egna familjer precis som deras mamma Kakan.


I morgon blir det mer lek, med jobbet förståss...frukostbuffe, grupparbeten, lunch mer " jobb" och så ja..vi får se vad eftermiddan mer har att erbjuda.

I dag har trädgården i alla fall fått sig ännu en omgång...och vilket väder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar