onsdag 15 augusti 2012

Sommar

Har semster och tid att tänka, grunnar på vad den tog vägen egentligen jordgubbsobojen, eller oboj med jordgubbssmak, tyckte den var jätte go, nån som kommer ihåg? och så den där andra, kalleanka juicen! Fryst juice i röda ( eller gula för citron ) små pappersrör i toarullesstorlek ungefär ,som det stod Donald Duck på, fryst juice från Californien säkert..vad blev den av?
Himlen så oändligt blå! Man ser den bäst från solstolen..
Sommar på riktigt, ett glas vitt och korsord, när man fortfarande är för slö för sommarboken..
Mys..
Alla russlar vi haft har gillat en stunds solbadande gärna på nåt mjukt mysigt ställe där man kan ha koll om man vill..
För att inte ramla ihop helt så behövs det ju lunch också, ur trädgården hämtas gurka,bönor,sallad,tomater och paprika, eco förståss och solvarmt kan det bli bättre, så ägg och räkor toppat med nyplockade smörfrästa kantareller och citronoregano från örtkurkorna, härligt.
Visst är det underbart!
Biffar, Sweet Cherry och Black Cherry, slanggurkan och så bönorna.
Både slang och bönor odlas för första året.
Känner nån igen fatet förresten? Från Steninge lervarufabrik från tiden det begav sig, skulle gärna skaffa flera om nån har att sälja...
Vill svara på en fråga också, den rosa figuren i trädgården..
Som DR Who fan kan jag bara se en sak, och jag ser den varje dag på samma ställe. Den måste känna sig ganska misslyckad för det är ingen som leker med den längre , men småbojsen går förbi och använder den som kisspåle..
Trädgårdens strandade Dalek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar