tisdag 4 september 2012

Nu så... har hört att Fred har en familj på gång.. vet ingenting om familjen eller vart han ska flytta, vad de vet om honom eller hur de tänker..har ju bara haft Fred i 6 månader i jour..
Glädjande dock får jag förhoppningsvis träffa familjen nästa vecka.

Fred är ju en aktiv kille, han och Lisa vaknar vid 07.30 senast och sen är det full fart och obligatoriska två timmars bus i trädgården...han gillar verkligen andra hundar Fred och skulle platsa perfekt i en barnfamilj.. ska bli spännande att se vad det är för en familj..:)

 
 
Hur kul som helst med vem som helst och full rulle !! Han har mycket att ge rätt familj den här lilla killen :) Sommarens lek med Lisa har varit runt runt växthuset, så söta när som plötsligt tappar bort varandra på var sida om växthuset.. :) Fred ser verkligen ut då, som en unge som leker " kull" han vet att rätt som det är kommer Lisa farande och tar honom .. :) så han smyger försiktigt runt växthushörnen..ska se om det är tid att fortfarande filma det där..
 
Bästisen kommer säkert att sakna honom eller...så får hon äntligen lite lugn och ro..men de sitter nästan ihop de tu...kommer att kännas konstigt när han flyttat ut...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar