fredag 1 juli 2011

Värmebölja

I morse klev man ut genom dörren och möttes av ett våtvärmande omslag...huga..har varit våtvärmande hela dagen. Till kvällningen på väg hem efter all " fredagsshopping" ( när man är på landet vill man ju bunkra så man slipper ut nåt mer under helgen), systemet och mataffären....hundarna får knapra morötter i helgen eftersom matten inte hann till benaffären innan den stängde.. Men men, de är lika populära och räcker längre i vår familj än de där benen de gör reklam för som toppenbra för tänderna " dentalsticks" de sväljs mest mer eller mindre hela..har inte hört någon ännu som inte har samma erfarenhet, ändå köper vi Giant sice modellen..

På vägen hem insåg jag att det var nåt mer som böljade nu, så galet vackert, landskapet på väg ut på landet, vet att kameran inte gör lanskapet rättvisa...men här får ni i alla fall några bilder..
Visst är det galet vackert ute..underbara tid....känns som att sommaren vait lång redan..


Dagens värmebölja kylde ju av sig något framåt kvällningen, så grabbarna grus, får faktikt kalla dom så i dag, fick för sig att dom skulle ta ett extra race på baksidan.
Ovanpå grushögen låg dom , först den ene sen den andre, en grushög som var ett tappert fösök att dölja det som genom gemensamma krafter blivit en gusgrop. Hur kul kan det bli med lite lös sand...

I morgon 80 års kalas i 70 - tals stil...jaha...vi får göra vårt bästa..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar