söndag 16 oktober 2011

Bilder

Tänk va många bilder som aldrig blir tagna, ibland önskar man att man hade en kamera inopererad i pannbenet, men då ska det vara en med värsta optiken.

Det är ju så mycket galet vackert man ser hela hösten, i går var det verkligen som en tavla.
Den mörka mörka skogen nederst i bild,bakom den solnedgången, i ljuset av solnedgången i kanten strax ovanför den mörka skogen, fåglarna, hur många som helst, gäss...och vilket höstligt ljud, och vilken höstlig luft, lite rå,lite kylig.

På väg hem med hundarna tidigare och ett annat streck flög över oss, lågt, sist  för att försöka hänga på gässen längst ut på vingen, två svanar...

 Frost...

Kitty har haft " lite grejer för sig", det får en alltid att undra hur hon mår, det går ju bra långa tider och magen verkar hålla sig, men det märks att hon inte orkar gå samma promenader som dom andra, det blir för långt, hon får ont och blir trött..Funderar om vi ska dra in på promenerandet och börja träna mer lydnad som vi gjorde från början, hon tycker det är kul...kanske tom att hon skulle uppskatta en stadsvandring från bilen till fiket...

Dags att boka tid hos veterinären för den här lilla också, Kittys fötter går inte att operera har doktorn sagt men på Lisas tass ska det tas bort en tå.
Måste planera in det bara, så vi kan turas och vara hemma, gissar att man måste ha järnkoll på henne i alla fall någon vecka efter en sån operation.
Nu är alla rötmånader över, så nu ska det väl gå bra...hoppas på ett fint resultat hon är klart besvärad av sin onda tå stumpan.
Tog in pelargonerna för några dagar sen, då fick vissa av dom tydligen en chock om det var av värmen eller av besvikelse att sommaren är över vet jag inte, men många sura miner och gula blad blev det.
Inget att göra, in måste dom..de som står i värsta solfönstret verkar ha klarat sig bäst...
Hoppas verkligen att de står sig nu ända till nästa sommar...
Kan ge er den här skönheten Baloo som letar efter en alldeles egen familj.
Sen ja..varför inte avsluta med en gissningstävlan..vad är det här för ras?
 " Ekorren" kallas han..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar