tisdag 20 december 2011

Närmare jul

Det närmar sig med rekordfart!
Nu är det tisdag, onsdag kvar för att sortera allt, handla det sista och...vore ju kul att veta också hur decemberlönen kommer att se ut...hmmm, varit sjuk en vecka.....

Här står vi fortfarande i..ska vi ha julgran eller inte?...

I andra änden, hur många hundar som helst som behöver nya hem, men vilka behöver det mest, var ska man lägga in sitt krut egentligen..kan känna ibland att där man skulle vilja lägga in krutet där har man ingenting att säga till om, vi kan inte ta hundar direkt ur pounden, vi bor inte på Irland, vi har ingen hundlicens. Den kan man köpa lite smidigt annars i ett postkontor på Irland för 120 kronor och sen gå till poundet och hämta sin hund.

Lider med de stackare som arbetar i detta ekorrhjul, som ser alla de små framförallt valparna som kommer in och som så ofta blir sjuka, om de inte är vaccinerade dör de... ahhhh...kan man ha ett eget rescue med roterande volountärer som sköter ruljansen..men vad skulle det kosta...vart skulle det ligga..vem har tiden..finanserna.... oj ,oj..

Nu kanske man ska fokusera igen i det lilla, i dag fick i alla fall X ett hem...visst kan vi jobba så, kanske är det ett måste att stänga av lite om det ska funka....

I dag mötte jag den här svenska princen, Jack, omhändertagen av polisen, på väg till ett jourhem..
En riktigt trevlig kille för vem som helst.

Hundarna hemmavid har varit superduktiga i dag, de blev ensamma extra länge ( var hundmatsköpardag) , nästan 5 timmar, men hade skött sig exemplariskt och allt var lugnt när husse ääääntligen kom hem!

Lisan är en helt ny hund nu med sin opererade tå, efter lite strul är hon helt återställd och haltar inte alls längre, så hon hade nog mycket större problem med sin tå än vi någonsin kunde ana.


Busan i sin första svenska vinter! Hon liksom skuttade runt fast med näsan i snön...hur kul som helst! Sen vill ju Saga gärna vara med också och busa..
Hur kul kan man ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar