tisdag 26 juni 2012

Earnan har i dag provat livet som kontorsråtta. Det fungerade alldeles utmärkt tills han strax före lunch fick syn på Chefen ( vem gillar inte honom) ( smörigt va!) hälsade helt hysteriskt och pinkade långa strängar fram och tillbaka på chefens rum.. OK..inget som inte några pappershanddukar i alla fall till största delen kunde råda bot på.

Måste säga att han skötte sig exemplariskt i alla andra delar..Långprommis med långbeningarna gick så där till en början, men inte pga Earnie utan pga min svarta och bruna sukie tjej som uppenbarligen är IN LOVE.. hon hoppade, skuttade,gjorde lekinviter och travade på  som värsta utställningshästen första kilometern..herregud matte..Earnie är med...suck..

Hemma  provade lilleman lite bus  med Lady och Skrållan men när Valle och Lisa också vill vara med blev det lite för mycket för lilleman....ser en ljus framtid för honom annars.. vi måste nämligen åka till Sigtuna och öva ..på strandpromenaden förståss. där jobbar man mellan glassar, våfflor och annat gott med skvallerträning, funkar utmärkt, för just där är mamman på nåt sätt i rätt stämning för den sortens träning..och klickern har fått ett nytt snöre....hundträning ÄR nyttigt!

Har jag ens visat er växthuset? Så här der det i alla alla fall ut, helt suveränt..en omgång egna grönsaker har vi redan glufsat i oss...

Kommer ett gäng sedan på Tulippa....så trist att den säsongen redan är slut och mycket av försommarens blomster bara regnar bort..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar