lördag 16 juni 2012

jUNI

Så i går då ,på väg hem, funderat över det många gånger, vilken lycka om man hade haft en kamera, med bra optik då förståss, inopererad i pannan....den satt ju bara där kråkan.... på den vita skylten där någon med en pensel med svart färg skrivit med lite spretiga bokstäver " Loppis", hjärnan kopplade snabbt till alla skyltar med gamar ähh...ja ha... visst läste man Lucky Loke..visst fanns det en skylt där och en Gam eller..det var i alla fall vilda västern..där var det väl alltid gamar eller..men Kråkor..nej nån sån har jag aldrig sett..inte i den tidningen men..hjärnan hade visst sett den..som en Gam...
Fatta...
Har fixat i vårt odlingslandskap! Växthuset är klart efter många timmar och helgen som gick tog vi den årliga turen till Vallby trädgård och köpte in krukor..en bädd med tomater men sen krukor med resten är tanken..bra pris och vackra, precis så där terracotta som jag vill ha det.
Sen får ju gärna någon berätta för mig hur man får plats med trädgårdsmöbler i ett växthus, det här är ändå på nära 12 kvadrat och proppat och mer proppat kommer det att bli och nästa säsong är läget säkert helt säkert hysteriskt..
En hel del plantor kommer att få leva sin sommar i " gamla" växthuset, det från förra sommaren...


Det är ju en galet vacker tid , men har ni sett det här vackra "ogräset" gulgrön på gönt, 5 "blommor" med 3 blommor i varje " blomma"..helt fantastisk där i kvällsljuset.

Så har det ju varit studenten förståss, allitd lika roligt att ses, nu är Melinda en fullfjädrad hundare, nu är det bara själva jobbet som saknas...men med en tjej med den farten är det inte långt borta.
GRATTIS MELINDA!!
Här med sin mormor och mormors far!

Är dom här människorna släkt?? :)

Vad är det bakom grinden då...doggsar.. Bella, Viktor och Cornelia...vilket gäng..

Funderade på det här med stor och liten bokstav också..tryckt ner " caps lock" sen ska man komma ihåg att inte trycka ner för att göra stor bokstav för då blir den liten..lite som att komma ihåg att inte växla när man kör på Drive... ursäkta " D"...
kände mig ovanligt duktig efter irlandsresan, två copilots behövdes det men gud va vi var bra, och vad fantastiskt det är med rondeller, man kan köra runt runt tills man har hunnit läst alla skyltarna..
saknar dom, alla rondellerna...
Fler från Vallby, 2 för 99!

Underbara tid! Ett annat svenskt ogräs Aklejan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar