söndag 24 juni 2012

En uppdatering, växer så det knakar, inte för att jag har hört själva knakandet..undrar vad det uttrycket egentligen kommer ifrån, verkar ju vara ett gammalt uttryck innan specialkamerorna som faktiskt nästan kan filma när det knakar..!?

Oj.Oj.Oj ..

Var en snabbis till Höganäs, tänkte på det när jag åkte in i Danmark? Varför bygger man en stenmur och skriver SKÅNE på den?? Vad är skillnaden på¨Skåne och Danmark? Kanske att de har kopplat av ännu lite mer än skåningarna .Skåningarna var dock 1000 gånger bättre än  alla förväntningar efter lite prep av en annan person, allt var på topp när vi anlände.

I Danska Skåne hittade jag lilleman Max, som nu går under benämningen Maxi eller Maxan, en liten spanielmix lite försiktig men helt oförarglig och hör och häpna rumsren, som nu söker sin alldeles egna familj.
Vacker som en dag är han Maxi ..en jättemysig, trevlig liten man...tror inte han blir större..
Just det, han i förgrunden  är Fred, hoppas,hoppas så har han ett hem på Onsdag, ska röntga honom innan han ska flytta bara...

Så hittade vi en annan kille Earnie, en liten supertrevlig glad och go kille som man dock inte behöver stissa upp precis, för det gör han så bra själv! En helt galet suverän spårnäsa har han " the wee man", en helt suverän eftersöks hund i rätta händer, lillemannen, tycker om sälsis av en människa och vill gärna ha en hundkompis att busa runt med. Ibland blir livet " too mutch" för honom, tror inte han ska bo i några centrala delar av ett samhället, utan Earnie vill gärna ha en egen tomt, en egen människa,en egen buskompis och någon som gärna kan lära honom nya tricks och  framförallt gillar du spår är Earnie " your man" :)

Gillar honom skarpt, vilken kille, i rätta händer är han GULD!!
Lilleman Earnie och storeman Valle!!!

Valle = LOVE <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar