onsdag 22 juni 2011

Doktorn

I dag har bilen varit hos doktorn. Indikeringslampa lyser att det är motorfel vissa dagar och ibland är det halt väglag, men när jag klev ur bilen och kände på vägbanan så var det ingen is så...förstod då att det var nåt fel på indikeringslamporna....och så bromsarna bak...kan nog vara fel på dom också, låter lite konstigt tycker jag.

Men nu har den varit hos doktorn och nej....hmmmmm...nej.......men du stötdämparna bak dom funkar ju inte,dom är som två cyckelpumpar.....dom borde du byta snart...snart...när är snart....hmmm...nästa vecka.. toppen.....får se om det gör nån skillnad..
Sötanosan Saga som också hon upptäckte den där blå grejen i trädgården...vet inte vad dom ska användas till men dom hänger på barnavdelningen ( läs leksaksavdelningen) det är leksaker man köper där...de finns långsmala och runda i olika färger och så har de strukturen av en ballong som luften har börjat gå ur...och va värre är...de gör ljud när man snurrar dom i luften och det allra värsta....

Den har ÖGON!!

I trädgården är det fullt bus när den slipper lös....
I trädgården växer också några andra sköningar, sakta sakta , världens godaste äpplen.

Åkerö!! Sent, sent i höst får vi smaka om inte våra äppelälskande fyrbeningar har hunnit vräkt i sig alla innan dess. Luckan springer runt i trädgården och jagar sina fjärillar, hon kan hoppa högt, snart..alldeles snart kommer hon att gå över till äpplen...

Lupinerna finns fortfarande kvar, och klipper man bort de där tunga fröställningarna så kommer de med en andra mindre blomning...alltså blommorna är mindre i storlek...såg en annan sköning i trädgården i dag också, en rosa Malva! Förut har vi bara haft vita, stal frön förra året och nu sitter den där, underbart!
Andra skönheter har sin bästa tid nu också..vita,rosa och djuprosa...

 Fingerborgsblomman, så vacker så vacker..men hela växten är gifitg!
Härligt, härligt, men farligt, farligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar