lördag 25 juni 2011

Midsommar dagen efter

Dagen i dag har  vi engagerat oss i klor,tänder,öron och pälsar...så nu har alla fått sig en ordentlig genomgång.

Gårdagen bjöd på långpromenad innan vi gav oss av till goda vänner för midsommarfirande.
Här fanns inte bara goda vännerna och vänners vänner utan också ett helt gäng trevliga fyrbenta kompisar, ett helt gäng NNL barn och två långörade spanjorer och så Lusen och Hyan som tyvärr inte fastnade på bild.....hmmm...fast lila Hyan är nog sötast av dom alla :)

Ruan som har kommit så långt med sina underbara färger ! Hon skickades från PAWS till Blue Cross i England, men ansågs oplacerbar för att hon var så blyg så hon fick göra resan tillbaka till PAWS, fick en ny chans och här är hon nu, underbaraste...

En mycket speciell dam som nu bor i ett mycket speciellt hem och trivs som fisken i vattnet. Var nog lite skyldig till att underbaraste Rua så fick en kompis i spjuver Rooney. En så härlig kille.

Och för er som minns honom, Billy Bob som har fått flyttat in på Ruas domäner.Han var valp och en räka när han kom till Sverige och bodde först i en annan familj. En så härlig kille!!

Han ser exakt lika dan ut som när han var liten...han har bara blivit större..
Med på kalaset var också Prancar..
Hur stilig får man vara!!


Dags för lite pälsvård..

Så  lilla,lilla Aliss ...har tänkt på henne mycket som en saluki, men ja..det är nog sant hon har typ halva storleken av Lady även om de annars är väldigt lika på nåt sätt...hade inte riktigt i minnet att hon var så liten som hon faktiskt är....

Inte är väl hon större än Rooney? Men hon kom i en greyhoundtransport!!
Å så avslutningsvis då långöronen, de spanska gästerna.. :)

Riktiga snyggingar, nästan lika dana men i varisn färg..


Tack alla för en trevlig kväll! Hoppas fåglarna har hittat sin väg tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar