söndag 21 augusti 2011

Skrållan

Söndag i dag..allt är väl...
" Lilla" sötnosen Skråll fick komma hem redan på onsdagen.

Veterinären ringde..vi har en Skrålla här som inte vill vara i bur längre..OK...!! Härligt!
Till Ultuna och hämtade hem en liten tjej som hade hur mycket som helst att berätta, hon pratade hela tiden när jag skulle försöka få lite instruktioner av veterinären...vi får ett recept och går till apoteket för att hämta ut smärtstillande tabletter för några dagar.
Skrållan sätter upp nosen mot taket och YLAR!! Hon har inte tid med sånt där, hon är på väg hem...

Så skönt att höra alla hennes ljud... snarkningarna..det märkliga ljudet när hon nästan som skäller tyst i drömmen, hennes glada skall på morgonen när hon alltid har ett hårt märgben i munnen och skäller genom det, hennes glada skall när maten svällt färdigt och matskålarna ska ställas ner ...och sen hör man alla dunkljud så fort hon går runt i huset av hennes glada svans mot väggar och skåp...och så alla hennes pussar hon delar ut ,hela tiden, till både de som vill ha och till de som inte är lika förtjusta.. så underbart härligt, nu vill vi ha henne hos oss i många år till...

Såret ser bra ut, nu ska hon äta Vetrimoxin i alla fall eftersom hon hade höga värden på Borelia också...

Så igår fick hon hänga med på promenaden..och lyckades med..ja,vem vet..en växt eller en padda?
Hela munnen full med skum,skum,skum....hussen hade som tur var vattenflaska med sig och spolade ur så gått det gick..det gav med sig eftet en kort stund så vi kunde vandra klart..

Tudderudden är och sover över hos kompisar i helgen...här märks det knappt att man har några hundar när lilleman inte är hemmma...inte riktigt så kanske...men visst saknar vi vår lilla Batman..


Passade på att äta kräftor i går, supergoda var dom, slog på stort och valde Smålandskräftor som aldrig varit frysta...vi äter nog inte kräftor mer än 1 gång / år, så varför inte...och nja..nu blir det nog svårt att gå tillbaks till fryst vara.....sen då suringarna...dom väntar fortfarande på att bli uppätna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar