fredag 12 augusti 2011

Städa städa..

Städa,städa varje fredag...och så varje jul.....
...var ju lite sent att vänta till jul så i dag, fredag och sista dan på semestern fick det bli städning av min extrautrustade Volkswagen Caddy...den är extrautrustad  med filtar ( i fall man skulle frysa eller nån råka spy ner dom som ligger bak i skuffen), extra jacka,strumpor,mössor och.... latexhandskar....dummies,spårpinnar,snitslar,vattenskål, flaska, varningstriangel och.... latexhandskar...kartbok, hushåpapapper,pennor, extra kepsar,handskar,solglasögon och latexhandskar,...... bajspåsar, förstaförband.cd skivor...och latexhandskar...herregud hur många latexhandskar behöver man???

Hittade hur mångs som helst i bilen och så pennor säkert minst 30 stycken.
Alltid bra med latexhandskar så inte någons "roadkill "blir liggande på vägen, stannar alltid och drar dom påkörda stackarna åt sidan åtminstonde och pennor, visst är det så att man aldrig hittar nån när man behöver en i alla fall..

Hittade också det jag letat efter, campingbesticken jag köpte på en antikbod för..nja..kan det ha varit förra sommaren..

och så den där braiga till kundvagnarna....förstoringsglaset, tändstickor, alla vinter skrapar och bortsagrejorna,reflexband..kan det vara bra att ha, egentligen skulle man ju ha en varselväst i bilen i fall man får stopp och måste kliva ur den..

Dagen i dag började med en rivstart, det skulle hämtas ut 4 små liv på Arlanda, 2 från Dogs Aid och två från Carrick Dog Shelter, träffade ett gäng trevliga människor också.
Körde en av de underbara små till  sitt alldeles egna hem då familjen saknar bil. Lilla underbara Sally som varit i alla fall 10 månader i en kennel på Carrick Dog Shelter.

För mig ser hon ut som en liten Kelpie, så kom det en kille som mest påminner om en flatte med korta ben och två små..och då menar jag små Jack Russel flickor...
Tog ut Sally ur sin flygbur och då tyckte hon att vi hade bondat redan. Satt hos familjen och skrev kontrakt med Sallys tassar i knät och när jag gick tittade hon långt efter mig, inte utan att man kände sig lite som en svikare.... Önskar alla de små det bästa!

Hur har det gått för Skrålleboll då?

Skrållan har fått Baytril utskrivet till sig och verkar redan vara lite piggare, inom 5 dagar sa veterinären ska vi se en förändring, vi ska också vara uppmärksamma så hon inte blir sämre efter avslutad kur, gissningen ligger på Pyometra den dålda varianten, ligger nära til hands, stämmer på hennes löp och veterinären tyckte sig känna förtjockade livmoderhorn....vi hoppas på det bästa..i kväll åt hon upp i alla fall 1,5 dl mat...och 2 i morse..

Hade en ny träningsrunda i går i Sigtuna, denna  gång med finaste Aliss med matte till sällskap, det går framåt i Skvallerträningen....

Så galet vacker hon blivit Aliss och så lik Lady..objekt att träna skvaller på saknas ju inte precis, barn,hundar ungar och så dom här, våra speciella världsmedborgare..änderna...

Lilla Lisa var jätteduktig hela eftermiddan som också denna gång inkluderade ett besök på vofflan för just en våffla...

Lisa!
I dag hände nånting otroligt, hon fick ett spel skulle man kunna säga..husse körde trimmer..Lisa atackerade eländet och försökte få tyst på den genom att skälla ner den..matte såg möjligheten till lite avancerad skvallerträning och går ut med klicker och godis och...efter några sekunder bryter Lisa sig själv...! Klick och godis! Hon försöker igen..vov..vov...vov...bryter sig själv, klick och godis och så efter kanske 4 försök hade hon delvis kopplat bort trimmern...jag blev GLAD! Hoppas bara det blev RÄTT ?

Den här lilla då? Taget i går..är den inte lite väl liten för att vara mitten på augusti, en liten ängel...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar